Om oss

HD Solskjerming AS (HDS) er Norges største produsent og leverandør av utvendig- og innvendig solskjerming (screen, markiser, pergola, inn- og utvendige persienner interiørprodukter som lammelgardiner, plissegardiner m.m.), samt garasjeporter, til bedrifts- og privatmarkedet.
Det være seg nybygg eller rehab.

HDS’ omsetning i 2021 på ca. 1,1 milliard kroner. Hovedkontor og produksjon ligger i Molde og med våre mange lager-/ salgs-/og montasjeavdelinger dekker vi hele sør Norge, samt et forhandlernett som dekker det meste av Nord Norge. Normalt tar vi oss både av måltaking og montasje.

Våre lokasjoner i Norge

HDS har solid økonomi og er eid av verdens største solskjermingsbedrift, Hunter Douglas B.V. med virksomheter i over 100 land, noe som sikrer innovative kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser.

Vi har hatt virksomhet i Norge siden 1972 og vil høyst sannsynlig være
i markedet de kommende 50 år også.

Samfunnsansvar

Barnekreftforeningen

HD Solskjerming AS (vårt morselskap) støtter Barnekreftforeningen (BKF) med en større årlig sum.  BKF er en selvstendig, frivillig, landsdekkende organisasjon som drives av familier som har eller har hatt barn med kreft. BKF’s mål er at ingen barn skal dø av kreft.

BKF støtter forskning på barnekreft. BKF gir tilbud og støtte for familier hvor barn og unge er rammet av kreft, og jobber med informasjons- og påvirkningsarbeid for å sette barnekreft på dagsorden.

 

North South Partnership Aid AS

HD Solskjerming AS har siden 2017 vært en betydelig bidragsyter til North South Partnership Aid AS (NSP) og deres arbeid med å bygge og drifte Malaika Villages i Kenya. Malaika Villages skal bygges flere plasser i Kenya, den første ble åpnet 29.02.2020, og er bygd i nabolaget til et annet prosjekt for NSP Aid, Faraja Childrens Home. På Faraja bor det 54 barn og unge. Dette barnehjemmet drives av den Lutherske kirken i Kenya. På Mailaka Villages bor det i dag 24 barn.

Snart skal neste Makaika Villages bygges utenfor Nairobi. I denne landsbyen skal første bolighuset finansiert av HDS bygges. HDS vil fremover støtte NSP’s arbeid med å bygge liknende landsbyer andre steder i Kenya og Etiopia. Mer info om NSP Aid: https://www.nsp-aid.com/

Sertifiseringer